OktatóinkRÁKOSINÉ VÁLYI EMŐKE
Szakmai Vezető, Felnőttképzési ügyintéző, Szakmai oktató (elméleti és gyakorlati)
Több mint 20 éves órás szakmai, illetve több mint 10 éves oktatói tapasztalattal rendelkezik. Ebben az időben végig követte az iskolai, állami, képzési változásokat, folyamatosan figyelve a jogszabályi változásokat. Továbbá szakmai téren is állandó továbbképzésen vesz rész, hogy mindig napra készen ismerje a szakmára vonatkozó információkat. Két diplomával rendelkezik, és három nyelven beszél. Jelenleg is az oktatás mellett több mint 10 éve adminisztrációs munkát végez, melyben a nyelvismeret, az emberi kommunikáció, a különböző programok használatának ismerete napi szinten frissül. Külföldön, Ausztriában (Steyr) Schmollgruber órásnál dolgozott éveket, illetve a régi Órások Szövetkezeténél is. Jelenleg saját Intézményi keretek között, több mint 8 osztály sikeres oktatását, és vizsgáztatását tudja maga mögött.
VÁLYI ZSOLT
Szakmai oktató (gyakorlati)
Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az órás szakma mellett, elektroműszerész végzettsége, az elektromos órák terén is segítséget nyújt. Becsüs végzettséggel is rendelkezik.
Az Órások Szövetkezetében órás szakmunkás, üzletvetető volt. Jelenleg magyarországi szakszervizben szervizvezető órásként dolgozik. Rendszeresen jár Svájcba szakirányú továbbképzésekre.
Részt vett a TAMOP modul rendszerű képzés előadásain, szakmai tudása segítette az Órás oktatás fennmaradását. Több éves gyakorlati oktatói tapasztalata van a felnőttképzésben, és a szakma oktatásában.

RÁKOSI GYÖRGY
Intézmény Vezető, Szakmai oktató (gyakorlati)
Több mint 10 éves órás szakmai tapasztalattal rendelkezik. Gazdasági főiskolai és angol nyelvtudása segíti az órás iskola jó működését.
Gépi forgácsoló és CNC ismeretei a nagyórák szakmai területén segíti felnőttképzésünket. Ezek ismerete a javítások, alkatrészek készítéséhez szükséges.
Elektroműszerész végzettsége az elektromos órák oktatásánál is előnyt jelent. Több éves gyakorlati oktatói tapasztalata van a felnőttképzésben, és oktatásban.
SZABÓ SÁNDOR
Szakmai oktató (gyakorlati)
Az 1970-es évek közepén kezdte az órás elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítását, Vályi Ödön és Vályi Huba tanítványaként. A szakma kiváló tanulója versenyen elért jó eredménye után kezdte meg több éves gyakorlati oktatói tevékenységét az Órások Szövetkezeténél. Az Órások Szövetkezetében a hagyományos órák után a svájci és japán összetettebb órák szervizelésén kívül a kvarcórák világában is gyakorlatot szerzett. Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az utolsó 10 évben a prémium kategóriájú svájci órák szervizelésével foglalkozott. Több éves gyakorlati oktatói tapasztalata van a szakma oktatásában.